Barion Pixel
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Fizetés és szállítás

FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Előre utalás

Banki előre utalás esetén kérjük, hogy a teljes vételárat utalja át a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kedvezményezett bankszámlaszámára!

Kedvezményezett neve: Kerepesi-Kis Viktória E.V.
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11600006-00000000-84565578
Kedvezményezett bankja: Erste Bank
Kérük, utalásnál a “Közlemény” rovatban tüntesse fel a # kezdetű rendelésszámot és a nevét.

Amint a teljes összeg megjelenik a bankszámlánkon, megkezdjük a kiszállítást.

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A szállítást szállítási költség terheli, mely az alábbiak szerint alakul:

Foxpost csomagautomata:
1.790 Ft*

Foxpost házhozszállítás:
2.990 Ft*

Magyar Posta:
CSOMAGFELADÁS HETENTE EGYSZER

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db*
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db*
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db*
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db*

Figyelem: Amennyiben a vásárló a csomagot nem veszi át, annak visszakézbesítési díját is a vásárló köteles megtéríteni az eladó részére, újraküldését kizárólag ezen összeg átutalása és a szállítási költség újbóli kifizetése esetén áll módunkban ismételten végrehajtani!
Amennyiben nem kéri a csomag újbóli szállítását, úgy a visszakézbesítési- és szállítási díjjal csökkentett összeget tudjuk visszatéríteni.

 

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 10 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mailben jelezzük.

Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

SZÁLLÍTÁSI ELÁLLÁS

A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a Vásárlót e-mailben tájékoztatni.