Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Orbán Viktor Asztali Szobrok

Orbán Viktor Szobor vásárlása

Orbán szobor-e az Imperátor asztali kisszobor?

Sokan érdeklődnek nálunk afelől, hogy az asztali kisszobrunk Orbán Viktor szobor-e. Nos, bármennyire is szomorú, de még a mai világban sem lehet mindent “lemásolni”, még vezetőnket sem. Orbán Viktor személye egy és megismételhetetlen, jelleme pedig lemásolhatatlan! Mindennemű hasonlóság csak az egymásra halmozott molekulák és a rajtuk megtörő fény műve, mely soha nem lesz hasonlatos egy élő történelmi személyiséggel. Sajnáljuk.

Akinek így is megfelel termékünk, jó szívvel ajánljuk portfóliónkat:

orban szobor

Az Orbán szobrokról álltalában

A sokak szerint Orbán Viktorra hasonlító szobrainkról:

Ha szobraink nem is Orbán Viktort ábrázolják, azért komoly hatással rendelkeznek! A spirituális, 3D nyomtatással készült asztali szobrok a nap minden szakában garantálják, hogy munkánkat maximális éberséggel és produktivitással végezhessük. Védelmező funkciójuknak köszönhetően elég egy pillantás és rájövünk, hogy jövőnk biztos kezekben van.

3D nyomtatott, Orbán Viktorra hasonlító szobrok:

Sokak szerint Orbán Viktorra hasonlító Imperátor és díszkiadású asztali szobraink biológiailag lebomló PLA anyagból készül, mely szobai körülmények között stabil, igény esetén azonban komposztálható. A 3D nyomtatotással, FDM technológiával készült szobrocskák magassága 120 mm, a rétegfelbontás pedig 0,15 mm. Alapanyagként tejsavból előállított biopolimert, PLA-t használunk, melynek köszönhetően használat után a tárgyak komposztálhatók

Az Orbán szobrok esetleges gyógyhatása:

Imperátor asztali kisszobrunknak sokan különleges védelmező szerepet tulajdonítanak. Ismételten felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a szobor- azt leszámítva, hogy nem Orbán Viktorról készült – sem vírusűző hatással nem rendelkezik, sem semmilyen más ragály ellen nem véd. Mindenkit kérünk, hogy saját egészségének megőrzését az elismert orvostudományokra és a kiváló hazai egészségügyre bízza.

Orbán szobrok vásárlása az interneten, hírek a sajtóban:

Az Orbán szobrokkal már többször is foglalkozott a sajtó. Nemrégiben az Index számolt be róla, hogy egy hazai vállalkozás, a 3Dee Római Császárként ábrázolt Orbán Viktor szobrokat árul webshopjában. Ismeretes még a Magyar Narancs beszámolója, egy 10.000 Ft árú Orbán szoborról is.

Az Orbán szobrokkal kapcsolatos események

Az Orbán szobrok tematikáját sajnos néhány gyalázatos esemény is beárnyékolja. Még 2013-ban történt, hogy az úgynevezett „Szolidaritás” mozgalom születésnapi ünnepségén egy hungarocellből épített Orbán szobrot állítottak fel, majd döntöttek le. Csapatunk élesen elhatárolódik a hasonlóan erőszakos, sajnálatos és mindenképpen elítélendő politikai véleménnyilvánításoktól.

További képek asztali kisszobrainkról:

orban viktor nemzeti kisszobor
orban szoborka shop
orban szobor az asztalon
You've just added this product to the cart: